• Ervaren trainers
  • Gevarieerd trainen
  • Persoonlijke begeleiding
 

Judoka naar grote eindtoernooien

Kylian Bulthuis uit Oude Pekela kreeg afgelopen dinsdag van zijn trainers Edwin Steringa en Bas Meerveld van het RTC in Heerenveen te horen dat hij geselecteerd is door de JBN (Judo Bond Nederland) voor de Europa Cup in Bielsko Biala (Polen) en voor het EYOF in Györ (Hongarije).

Kylian heeft de afgelopen 3 jaren krachttraining genoten van onze fysieke trainer Sam Feringa.  Deze trainingen vinden plaats op de Topsport Talenten School in Groningen.

Naast de bovenstaande wedstrijden neemt hij ook deel aan de Europese judokampioenschappen. Aan de hand van prestaties, inzet, talent, motivatie en het bijwonen van de trainingen op het RTC in Heerenveen en het NTC in Papendal is dit besluit genomen.

De sterkst bezette Europa Cup in Bielsko Biala wordt gehouden op 20 en 21 mei. Vervolgens mag Kylian deelnemen aan het EK op 1 en 2 juli in Kaunas (Lithouwen), samen met 16 andere judoka’s uit Nederland. Bijna een maand, van 24 tot en met 28 juli, staat het EYOF (European Youth Olympic Festival) in Györ op de rol. Voor het EYOF zijn in totaal 9 Nederlandse judoka’s geselecteerd.


Volg ons
Contactgegevens
Fysieke Training Nederland
Boterdiep 65-6
9712 LK Groningen
06 - 31 69 59 31