• Ervaren trainers
  • Gevarieerd trainen
  • Persoonlijke begeleiding
 

OVER ONS


Ons team van fysiotherapeuten, docent(en) sport en bewegen en bewegingswetenschapper delen een passie voor sport. 
Sinds 2006 begeleidt het team van FTN al topsporters in de noordelijke regio van het land. Zowel jeugd als senioren spelers die binnen de judo en tennis presteren op het hoogste niveau binnen hen sport. Vanuit deze ervaring willen we graag het sportkader en sporters ondersteunen in de ontwikkeling van hun fysieke programma’s.

 

” Geboren uit passie voor de sport “

 

Coaches, trainers en sporters gaan steeds meer het belang van fit, fris en blessurevrij zijn inzien. Goede fysieke begeleiding die afgestemd is op de belastbaarheid en specifieke wensen van een sporter kan hier een grote bijdrage aan leveren. Dit is dan ook de reden dat fysieke training bij sporters de afgelopen jaren een duikvlucht heeft genomen.

Kennis van zaken, up to date zijn en ervaring spelen in onze ogen een cruciale rol bij het invullen van dergelijke fysieke begeleiding. Wij snappen ook dat het inhuren van een fysiek trainer vanwege financiën niet voor alle sporters of clubs is weggelegd. Daarom hebben wij lang gewerkt aan een systeem waarmee we wel de gewenste begeleiding kunnen bieden aan sporters en trainers maar de kosten laag kunnen houden.

 

Wat kan je verwachten?

  • Professionele begeleiding door ervaren trainers
  • Persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw wensen
  • Programma’s die dankzij heldere video uitleg zelf uit te voeren zijn
  • Variatie en een logische opbouw in jouw trainingen
  • Direct persoonlijk contact met een van onze trainers

 

Het team


 

Bjorn Weijts

Sam Feringa

Eric Feringa

Jeroen Ritsema

Ontwikkelen methode,
sales, partnerships
Ontwikkelen methode, relatiebeheer
Ontwikkelen online omgeving, ICT
Ontwikkelen methode,
creatief brein
In mijn eigen carrière als topsporter (handbal) heb ik aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het fysieke aspect is in de sport. Dit heeft er toe geleid dat ik in 2008 samen met Jeroen, Fysieke Training Groningen heb opgericht.

Veel uren, trainingen en programma’s verder kwam ik tot de conclusie dat goede fysieke begeleiding schaars is en niet voor iedereen een mogelijkheid is. Dit was de  start van Fysieke Training Nederland.

 

 

Het geven van trainingen en ontwikkelen van jaarplanningen heeft altijd mijn interesse gehad. Na zo’n 5 jaar training te hebben gegeven in verschillende takken van sport kwam ik erachter dat de vraag naar een goed onderbouwd fysiek plan groot was.

Na een aantal brainstormsessies met Bjorn waren we het eens. Er moet een online platform komen voor alle sporters en trainers in Nederland waar goede fysieke begeleiding beschikbaar is voor iedereen.

Sport is altijd een groot onderdeel geweest in weekplanning. Schema’s schrijven, methodes uitproberen en sparren met ervaren trainers geeft mij energie. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om onderdeel te worden van Fysieke Training Nederland.

Ik ben verantwoordelijk voor het goed werken van de online omgeving en het doorontwikkelen hiervan.

 

 

 

In zowel mijn carrière als sporter (atletiek & bobslee) en trainer heb ik altijd het belang van goede fysieke training ingezien. Daarom heb ik in 2008 Fysieke Training Groningen opgericht met Bjorn.

Het ontwikkelen van trainingen, schema’s en plannen is iets wat ik graag doe. Toen Bjorn en Sam mij vroegen om toe te treden tot Fysieke Training Nederland hoefde ik dan ook niet lang te twijfelen.

 

 


 

Ervaringen

Laatste Nieuws

REO Rabobank NRT** start maandag

RODEN – Een toernooi zoals je ze bijna nergens meer ziet: het REO Rabobank NRT** Open….

Lees meer

Judoka naar grote eindtoernooien

Kylian Bulthuis uit Oude Pekela kreeg afgelopen dinsdag van zijn trainers Edwin Steringa en Bas Meerveld …..

Lees meer
Volg ons
Contactgegevens
Fysieke Training Nederland
Boterdiep 65-6
9712 LK Groningen
06 - 31 69 59 31